fbpx
Сьогодні
Фото 10:42 02 Жов 2018

Київським політехом пройдуть вечірні театралізовані екскурсії

У Києві 5-6 жовтня буде презентовано нову програму театралізованих екскурсій під назвою "Ніч у Київському політехнічному інституті. 1898".

Про це повідомляється на сторінці організаторів у Facebook об'єднання "Ніч в університеті".

"Обставини відкриття КПІ, повсякденне життя і навчання студентів, освіта і боротьба за неї, повітроплавання і зародження інтелігенції, "Шулявська республіка" та інші особливості життя Києва на початку ХХ століття – все це чекає на вас під час "Ночі у КПІ. 1898" від Творчого об'єднання "Ніч в університеті", – йдеться в дописі.

Театралізація відбудеться в історичному Першому корпусі Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут", збудованому в 1899-1900 роках.

Вона буде присвячена історії вищого технічного навчального закладу – від заснування 1898 року до подій Першої світової війни, коли на території був розміщений продовольчо-перев'язувальний пункт евакуаційного лазарету.

Відвідати екскурсію можна буде безкоштовно за умови попередньої реєстрації, яка розпочнеться в середу, 3 жовтня. Точний час та інші деталі організатори обіцяють повідомити завчасно.

Ніч у Київському політехнічному інституті. 1898 Ніч у Київському політехнічному інституті. 1898 Ніч у Київському політехнічному інституті. 1898

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: