fbpx
Сьогодні
Фото 09:06 30 Вер 2018

Як виглядає оновлений Сирецький парк у Києві

У п'ятницю, 28 вересня, у Києві після капітального ремонту відкрили першу оновлену частину Сирецького парку.

Про це повідомляє прес-служба мера столиці.

Площа Сирецького парку – 22 гектари, капітальний ремонт поки що зробили на 4,5 гектарах.

Так, у парку вимостили доріжки плиткою, встановили 4 альтанки, сучасне LED-освітлення, нові лавки, урни для сміття, облаштували новий газон та систему поливу. Працює тут пункт охорони та розпочали роботи з монтажу системи відеоспостереження. Також встановили навігаційні покажчики та інформаційні тумби.

Для дітей у Сирецькому парку відкрили два ігрових майданчики із сучасним покриттям, пісочницю. Один з майданчиків – зручний для діток з інвалідністю.

Для активного відпочинку дорослих у парку є антивандальний спортивний майданчик з тренажерами і мультифункціональний майданчик для гри у волейбол та баскетбол, є тенісні столи, окремі шахові зони. В оновленій зоні відпочинку з'явився і будиночок садівника, додаткова громадська вбиральня, яка враховує потреби мам з дітьми та людей з інвалідністю. Планують відновити танцювальний майданчик та облаштувати галявину для медитацій.

Вздовж парку по вулиці Парково-Сирецька облаштували тротуар, а також кармани для паркування авто, встановлене сучасне LED-освітлення.

Вартість капітального ремонту парку – 31 млн. гривень.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: