fbpx
Сьогодні
22:54 30 Вер 2018

"Дякую, пане Путін": Порошенко заявив, що президент РФ збільшив кількість прихильників НАТО в Україні

Президент України Петро Порошенко заявив, що через агресію Росії серед українців значно зросла кількість прихильників вступу до НАТО та ЄС.

Про це він заявив в інтерв'ю відомому журналісту Фаріду Закарії на телеканалі CNN, уривок якого опублікований на сайті телеканалу.

Відповідаючи на репліку ведучого про те, що результатом агресії РФ проти України стало об'єднання українців, Порошенко сказав, що може тільки підтвердити цю тезу.

"У 2013 трансатлантичну інтеграцію України, вступ до НАТО підтримувало 16% українців. Зараз це більше 54%. Хто зробив це? Путін. У 2013 європейську інтеграцію України, вступ до ЄС підтримувало 33% українців. Зараз 74%. Хто це зробив? Путін", – наголосив український президент.

"Тому дякую, пане Путін, за те, що зробили мою країну набагато більш європейською і набагато більш готовою захищати європейські цінності та трансатлантичні цінності. І ми абсолютно впевнені, що ми не повернемося до Російської імперії", – наголосив Порошенко.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: