fbpx
Сьогодні
21:58 29 Вер 2018

У Києві за кермом автомобіля з номерами "ДНР" виявили екс-співробітника МВС України

Фото СБУ

У Києві виявили автомобіль Пежо-301 із номерними знаками так званої "ДНР", власником якої є громадянин України, колишній співробітник МВС України, який наразі працює представником однієї із українських страхових компаній.

Про це повідомили у прес-службі СБУ.

СБУ встановили місце знаходження автотранспортного засобу, затримали чоловіка, який керував авто, та вилучили фейкові реєстраційні номери і документи на транспортний засіб.

За словами затриманого, вказаний автомобіль знаходився з 2014 року в розшуку за лінією Інтерполу, у зв'язку з чим був затриманий на території РФ місцевою поліцією та переданий йому як представнику страхової фірми.

Під час перетину російсько-українського кордону він зняв номерні знаки так званої "ДНР", але при в'їзді в Київ знову встановив їх, за його словами, "для забезпечення відповідності реєстраційних автомобільних номерів пакету документів на вказану машину, виданих російськими представниками Інтерполу, на випадок зупинки транспортного засобу для перевірки працівниками поліції України".

Співробітниками СБУ встановлено, що працівник страхової компанії свідомо намагався сховати автомобіль, що ускладнювало пошук транспортного засобу.

Наразі здійснюється комплекс заходів щодо перевірки наданих ним пояснень, а також встановлення його можливої причетності до терористичної діяльності.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: