fbpx
Сьогодні
09:05 26 Вер 2018

Волкер подарував Україні декларацію про невизнання США окупації Криму

Під час участі в 73-й сесії Генеральної Асамблеї ООН президент Петро Порошенко провів зустріч зі спеціальним представником США у питаннях України Куртом Волкером.

Про це повідомляє прес-центр адміністрації президента.

Під час зустрічі Волкер вручив символічну друковану копію декларації держсекретаря США Майка Помпео від 25 липня 2018 року, в якій чітко зафіксована позиція США щодо невизнання незаконної анексії Криму Росією.

"В цій декларації державний секретар Помпео чітко вказав на те, що США не визнають і ніколи не визнають російську анексію Криму", – наголосив Волкер.

За його словами, ця декларація за духом і буквою схожа з декларацією, ухваленою в 1940 році в.о. держсекретаря США Самнером Веллесом щодо невизнання Сполученими Штатами радянської окупації балтійських країн.

"Президент України подякував Курту Волкеру за такий символічний крок, і за чітку і послідовну політику США щодо невизнання незаконної анексії Російською Федерацією українського Криму", – підсумували в АП.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: