fbpx
Сьогодні
Фото 11:11 25 Вер 2018

У Львові успішно випробували БРЕМ "Лев", що створили на базі танка Т-72

У Львові пройшли успішні випробування броньованої ремонтно-евакуаційної машини "Лев", яку створили на базі танка моделі Т-72.

Про це повідомляє прес-центр Укроборонпрому.

Випробування пройшли на підприємстві "Львівський бронетанковий завод".

"Успішно завершили визначально-відомчі випробування броньованої ремонтно-евакуаційної машини (БРЕМ) "Лев" і готові до її серійного виробництва", – пишуть в Укроборонпромі.

Машину було створено на базі танка Т-72. БРЕМ призначена для евакуації та буксирування несправної, пошкодженої гусеничної та колісної військової техніки в умовах бойових дій, проведення поточного та середнього ремонту в польових умовах.

"Лев" оснащений лебідкою із тросом робочою довжиною 200 метрів, яка розвиває тягове зусилля у 22 000 – 25 000 кгс, а при використанні додаткових поліспастів – до 75 000 кгс.

Електрозварювальне обладнання, яке живиться від генератора ремонтно-евакуаційної машини, дозволяє проводити електрозварювальні роботи в польових умовах.

Крім того, БРЕМ "Лев" має кран-стрілу максимальною вантажопідйомністю 12 тонн для проведення у польових умовах монтажу-демонтажу вузлів та агрегатів.

Екіпаж машини – 3 людини, на озброєнні БРЕМ – кулемет НСВТ (КТ-12,7)

Зазначимо, що БРЕМ "Лев" була створена конструкторами "Львівського бронетанкового заводу" спеціально для посилення технічного супроводу та оперативного обслуговування танкових підрозділів, що сформовані з Т-64 та Т-72 різних модифікацій.

Брем Лев Брем Лев Брем Лев Брем Лев Брем Лев Брем Лев

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: