fbpx
Сьогодні
11:26 25 Вер 2018

Штаб ООС підтвердив, що троє бійців ЗСУ постраждали через розрив міномету "Молот"

Троє українських військовослужбовців постраждали в результаті розриву міномета "Молот" в одній з військових частин в районі бойових дій.

Про це повідомив представник прес-центру штабу ООС Олексій Тригуб, передає Інтерфакс-Україна.

"Інцидент стався в одній з військових частин в районі проведення ООС. Причини та обставини зараз з'ясовує слідча комісія", – сказав він виданню.

Говорячи про стан постраждалих, Трігуб зазначив, що всі троє госпіталізовані.

"Їх стан задовільний", – додав він.

Як повідомлялося, 6 липня 2018 року рано вранці на території Рівненського загальновійськового полігону під час виконання військовослужбовцями однієї з військових частин вогневої завдання зі знищення умовного противника стався вибух міни в каналі ствола міномету. В результаті троє військовослужбовців загинули, дев'ятеро отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Президент України Петро Порошенко розпорядився призупинити використання мінометів "Молот" в ході навчань на час проведення розслідування.

У серпні радник міністра оборони Юрій Бірюков повідомив, що проведені уповноваженими інстанціями експертизи сплаву ствола міномету підтвердили його повну відповідність необхідним вимогам.

Сьогодні зранку стало відомо про новий випадок розриву "Молота", при чому самі військові кажуть, що проблема саме в мінометі.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: