fbpx
Сьогодні
08:30 25 Вер 2018

На Донбасі ліквідували окупанта, ще 4 були поранені

Протягом минулої доби жоден український військовослужбовець не загинув та не зазнав поранень на Донбасі

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил у Facebook.

Вчора противники 27 разів відкривали вогонь по позиціях української армії, при цьому двічі – із забороненої Мінськими угодами зброї.

Окупанти гатили з мінометів калібру 120 та 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Під ворожі обстріли потрапили позиції в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Золоте, Світлодарськ, Зайцеве, Південне, Піски, Красногорівка, Мар'їнка, Новотроїцьке, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

Вороги били по позиціях в районі населеного пункту Гнутове, що на Маріупольському напрямку, з мінометів 82-го калібру. Для обстрілу поблизу Південного, що на Горлівському напрямку, вони використовували міномети 120-го калібру.

Опорні пункти біля Кримського на Луганському напрямку накрили вогнем з протитанкового ракетного комплексу, а поблизу Водяного – з озброєння бойових машин піхоти.

"В ході бойових дій втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає. За даними розвідки, протягом доби одного окупанта знищено, чотирьох – поранено", – повідомили у штабі.

Сьогодні бойовики встигли двічі обстріляти українські позиції з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї на Маріупольському напрямку в районі населених пунктів Водяне та Широкине.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: