fbpx
Сьогодні
12:17 25 Вер 2018

ФСБ розшукує робітників МВС РФ, які продали персональні дані Петрова і Боширова, - ЗМІ

Федеральна служба безпеки Росії шукає, хто з робітників МВС Росії "злив" за гроші персональні дані агентів ГРУ Олександра Петрова і Руслана Боширова.

Про це повідомляє "Росблат".

Повідомляється,що ФСБ почала перевірку щодо витоку особистих даних "солсберійських туристів" за фактом публікації анкет Петрова та Боширова у ЗМІ щодо отримання закордонних паспортів та даних про перетин російського кордону.

"Росблат" зазначає, що невідоме джерело повідомило їм про те,що ФСБ розшукує тих працівників МВС, які продали особисті дані журналістам чи іншим особам.

"Що стосується осіб, які надавали ці дані, будуть вжиті серйозні заходи", – повідомило джерело "Росблата".

Нагадаємо, 5 березня у Солсбері російському екс-розвіднику Сергію Скрипалю та його дочці стало погано в торговельному центрі, після чого його госпіталізували з отруєнням невідомою речовиною. Після отруєння Скрипаля та його дочки голова уряду Великої Британії оголосила про висилання з країни 23 російських дипломатів.

12 вересня президент Росії Володимир Путін заявив, що вони знайшли підозрюваних в отруєнні Скрипаля і що в них "немає нічого особливого чи кримінального".

А вже 13 вересня на RT взяли інтерв'ю у Петрова і Боширова. Зокрема, ті розповіли, що їздили в Солсбері з туристичними цілями. За словами Петрова і Боширова, вони раніше нібито ніколи не чули про Скрипаля, а взагалі працюють у фітнес-індустрії.

У Британії на це заявили, що не вірять Кремлю, а Петров і Боширов є офіцерами російської військової розвідки.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: