fbpx
Сьогодні
08:19 23 Вер 2018

Ситуація на Донбасі: втрат серед бійців ООС немає, у бойовиків - 7 поранених

Фото Reuters

Упродовж минулої доби, 22 вересня, бойовики 28 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ, 5 разів противник застосовував заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляють у прес-службі Операції об'єднаних сил.

Зазначається, що ситуація в районі проведення ООС була напруженою, проте цілком контрольованою Об'єднаними силами.

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об'єднаних сил в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Золоте, Новолуганське, Шуми, Новоселівка Друга, Піски, Мар'їнка, Старогнатівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

З мінометів 82-го калібру противник обстрілював позиції Об'єднаних сил на Світлодарському напрямку поблизу Новолуганського та на Маріупольському напрямку в районі населеного пункту Гнутове. Міномети 120-го калібру противник застосував також на Приазов'ї, обстрілявши позиції підрозділів українських військ біля Широкиного.

Вогневий наліт із застосуванням мінометів обох калібрів окупантами був здійснений на Маріупольському напрямку по опорному пункту українських військ поблизу Лебединського. Також по захисниках Лебединського та Гнутового російсько-окупаційні війська застосували озброєння бойових машин піхоти.

В ході бойових дій втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

За даними розвідки, протягом доби 7 окупантів поранено.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: