fbpx
Сьогодні
11:41 22 Вер 2018

"Я звик робити все добре і звик перемагати": Сенцов написав нового листа з російської колонії

В'язень Кремля, український режисер Олег Сенцов у новому листі, відправленому із колонії в Лабитнангі, повідомив, що перебуває в інформаційному вакуумі.

Послання в'язня складається із двох частин, розповіла правозахисниця Тетяна Щур на своїй сторінці у Facebook. У першій — конкретні вказівки про постановку фільму за своєю п'єсою "Номери". В іншій же — скарга на брак конкретної інформації про події у світі.

"Він перебуває в інформаційному вакуумі. Телевізор, і той зламався. Так що не може навіть спостерігати, "як Росія мирить Сирію". Закінчилася підписка на "Нову газету", — розповіла вона.

"Випереджаючи вашу ініціативу — підписувати не треба. Можна лише особисто мені, і то в листопаді на перше півріччя 19-го року. Але так далеко я не заглядаю", — цитує Щур Сенцова.

"Так, я отримую достатньо листів. В основному, 10-15 у тиждень. Але це більше схоже на стогін від якогось одноманітного флешмоба, в тому числі і зарубіжного. З іншого боку. Мені важливіше, щоб щось відбувалося, ніж самому знати про це. Дія важливіша, ніж інформація про неї", — пише далі Сенцов.

"Не ображайся на мене, якщо я буваю прискіпливий і різкий. З собою я ще жорстокіший, повірте. Просто без такого конкретного підходу і конкретних цілей не буде конкретних результатів, а я звик робити все добре, від малих питань до великих, і звик перемагати!" — також написав режисер.

131 ДЕНЬ. ОЛЕГ СЕНЦОВ : " Я ПРИВЫК ДЕЛАТЬ ВСЁ ХОРОШО,.. И ПРИВЫК ПОБЕЖДАТЬ!"17 сентября Олег Сенцов написал письмо….

Posted by Tatiana Shchur on Thursday, September 20, 2018

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: