fbpx
Сьогодні
17:34 22 Вер 2018

Британія обіцяє до кінця року розширити військову присутність в Україні

Фото УНІАН

Британія має намір до кінця року розширити військову присутність в Україні, а в 2019 році – збільшити присутність у Чорному морі. 

Про це заявив міністр оборони Британії Гевін Вільямсон, передає The Daily Telegraph.

"Британія збільшить військову підтримку свого союзника, направивши туди Королівський морський флот пізніше цього року та збільшить присутність патрулів Королівського морського флоту в Чорному морі в 2019 році", – йдеться у повідомленні.

Британський міністр оборони додав, що не має сумнівів у тому, що за ситуацію на сході України відповідальний безпосередньо президент РФ Володимир Путін. За словами Вільямсона, Британія бачить російську агресію також і в Чорному морі.

"Ми будемо розширювати наші зусилля з навчання та підтримки за допомогою Королівського флоту і морської піхоти, стежачи за тим, щоб український флот і українські збройні сили мали навички й технічні можливості для того, щоб протистояти цим зростаючим загрозам", – зазначив британський міністр.

Він наголосив, що прихильність Великої Британії залишається непохитною, адже "чим безпечніше вам тут, тим безпечніше нам у Великобританії".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: