fbpx
Сьогодні
12:45 21 Вер 2018

Українська освітня краудфандингова платформа увійшла у фінал Європейського конкурсу соціальних інновацій

Українська освітня краудфандингова платформа GoF увійшла до фіналу Європейського конкурсу соціальних інновацій, який вже шостий рік проводиться з ініціативи Європейської комісії.

GoF — це краудфандингова платформа освітніх проектів, яка допомагає шкільним командам, учням, вчителям та батькам реалізовувати власні освітні проекти. Зараз на платформі проходить програма "Сходини", яка є однією з наймасштабніший освітніх ініціатив, покликаних покращити якість навчання в школах Луганської і Донецької областей.

"Ми чітко розуміємо, що освітній процес має динамічний характер, й постійно зіштовхується з новими викликами. Створюючи GoF ми хотіли дати можливість саме командам освітян, учнів та батьків вільно експериментувати шукаючи шляхи вирішення власних освітніх проблем. За 2 роки існування платформи ми маємо десятки історій успіху, від локальних, які змінили формати навчання в окремих школах, до тих, що ініціювали зміни на державному рівні. Той факт, що з 700 ініціатив, що подавалися ми увійшли в десятку, свідчить про те, що наш досвід цікавий Європі, й ми можемо його масштабувати", – пояснює керівник організації Олена Шульга.

освітня краудфандингова платформа GoF

Всього для участі в конкурсі зареєструвалось близько 700 команд з різних куточків Європи. Фінал змагання та оголошення переможців відбудеться 8 листопада в Брюсселі. Три найкращі команди отримають призи від партнерів та фінансову підтримку для власного проекту в розмірі до 50 000 €.

освітня краудфандингова платформа GoF

Європейський конкурс соціальних інновацій – це загальноєвропейський конкурс, який проводиться вже 6 років поспіль за ініціативи Європейської комісії. Цьогорічне змагання проводиться під гаслом "RE: THINK LOCAL", адже організатори мають на меті знайти найбільш інноваційні локальні проекти, продукти, послуги та бізнес-моделі, що дали б змогу молодим людям повною мірою брати участь у зміні соціально-економічного становища країн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: