fbpx
Сьогодні
08:28 21 Вер 2018

На Донбасі ліквідували 2-х окупантів, ще 4 були поранені

Протягом минулої доби на фронті жоден з українських військовослужбовців не загинув та не зазнав поранень.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Вчора противники 22 рази відкривали вогонь по позиціях української армії, при цьому тричі із забороненої Мінськими угодами зброї.

Російські найманці гатили з мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Під ворожі обстріли потрапили позиції в районах населених пунктів Кримське, Мар'їнка, Новотроїцьке, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

Позиції в районі населених пунктів Лебединське та Широкине, що на Маріупольському напрямку, накрили вогнем з мінометів 82-го калібру.

Вороги здійснили вогневий наліт поблизу Кримського на Луганському напрямку, вели вогонь з мінометів калібру 120 мм.

Понад те, вчора зранку, о шостій годині, російсько-окупаційні війська обстріляли з артилерії калібру 122 мм населений пункт Широкине, що на Приазов'ї. Втрат серед військовослужбовців та місцевого населення, а також руйнувань не було.

"В ході бойових дій втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає. За даними розвідки, протягом доби двох окупантів знищено, чотирьох – поранено", – повідомили у відомстві.

21 вересня окупанти вже встигли 4 рази обстріляти із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї позиції поблизу Кримського на Луганському та Водяного на Маріупольському напрямках.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: