fbpx
Сьогодні
Фото 16:03 21 Вер 2018

На Дніпропетровщині відкрили меморіальну дошку ветерану АТО, кавалеру ордену "За мужність"

У П'ятихатському районі на Дніпропетровщині було відкрито меморіальну дошку командиру відділення кулеметного взводу 93-ї бригади старшому сержанту Олександру Чопенку.

Про це повідомляє прес-центр 93-ї бригади.

Меморіальну пам'ятку відкрили на будівлі загальноосвітньої школи села Саївка.

На церемонії вшанування пам'яті героя були присутні рідні та друзі Олександра, односельчани, учні школи, бойові побратими та представники органів державної влади.

"Відкривали меморіальну дошку діти старшого сержанта Чопенка – син Олександр та доньки Світлана і Наталка, які також висадили на шкільному подвір'ї молоде дерево як символ пам'яті про батька", – пишуть у бригаді.

Всього у старшого сержанта Чопенка залишилось 5 дітей – 4 доньки і син, який, як і батько, пішов до лав Збройних Сил захищати Україну.

Олександр Чопенко загинув у бою з російськими окупантами поблизу селища Гранітне на Донеччині 17 січня 2018 року.

Указом Президента України № 98/2018 від 6 квітня 2018 року, "за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов'язку", він був нагороджений орденом "За мужність" III ступеня (посмертно).

Александр Чопенко Александр Чопенко Александр Чопенко

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: