fbpx
Сьогодні
11:46 20 Вер 2018

Зарплата військових зросте на 37% наступного року, - Порошенко

В бюджет на наступний рік закладуть збільшення грошового забезпечення військових Збройних сил на 37%

Про це під час свого щорічного послання до парламенту заявив президент Петро Порошенко, повідомляє Рубрика.

"Наступного року, відповідно до запропонованого мною рішення РНБО, у держбюджеті має бути збільшено (грошове забезпечення військових, – ред.) не менше ніж на 37%. В жовтні ми почнемо нарешті здавати в експлуатацію нові гуртожитки для контрактників. 184 нові приміщення, в яких поселиться приблизно 23 тисячі воїнів-контрактактників", – заявив Порошенко.

Він також зазначив, що оборонні потреби України на тлі російської агресії значно перевищують можливості, тому українська влада і нардепи мають спільно знаходити нестандарті виходи з ситуації.

За словами Порошенка, суспільство і збройні сили очікують проривних рішень у сфері оборони. Тому від військового керівництва очікують нестандартних асиметричних відповідей на будь-які дії противника.

Президент висунув вимогу до Генштабу та Міноборони стосовно прискорення досягнення стандартів НАТО, зокрема повного сумісництва з арміями Альянсу.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: