fbpx
Сьогодні
17:13 20 Вер 2018

Російські "правоохоронці" вдарили Веджіє Кашка прикладом автомата перед її смертю

Під час затримання кримчан Казима Аметова, Асана Чапуха, Руслана Трубача і Бекіра Дегерменджі ветерана кримськотатарського руху Веджіє Кашка працівники Росгвардії в окупованому Криму вдарили прикладом автомата.

Про це розповів адвокат Микола Полозов на Громадському радіо.

"У мене склалося враження, що завдання вбити її у них (співробітники Росгвардії, — ред.) не було. Але непропорційне застосування сили до цієї жінки призвело до трагічних наслідків", — сказав Полозов.

За його словами, версія російської влади про те, що нібито у 83-річної Веджіє Кашка була хвороба серця і вона загинула від ішемічної хвороби ніяк не корелюється його даними.

Адвокат заявив, що на тілі жінки були пошкодження, які не відображені в експертизі.

23 листопада 2017 року Сімферополі російські силовики затримали групу кримських татар – Кязіма Аметова, Асана Чапуха, Руслана Трубача і Бекіра Дегерменджи.

Під час затримання російськими силовиками стало зле ветерану кримськотатарського національного руху Веджіє Кашка. Пізніше жінка померла.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: