fbpx
Сьогодні
15:21 20 Вер 2018

Посол Канади назвав дурістю заборону російськомовного продукту на Львівщині

Посол Канади в Україні Роман Ващук назвав дискримінаційним рішення Львівської обласної адміністрації щодо заборони російськомовного культурного продукту.

Про він написав у Twitter.

"Заборона Львівською областю, як це сформульовано, є упередженою, дискримінаційною, і це просто просто дурість. І це кажу я – діаспорний носій української мови та послідовний борець за позитивні дії щодо культурних продуктів цією мовою", – написав він.

19 вересня Львівська обласна рада ввела мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на території області.

Культурний продукт (культурні блага) – товари та послуги, які виробляють у процесі культурної діяльності на основі творів і служать для задоволення громадянами своїх творчих, духовних, дозвіллєвих потреб: видання, фільми, та їх демонстрація, аудіо-продукти (фонограми, аудіо-альбоми), вироби ужиткового мистецтва, театральні та циркові вистави, концерти тощо.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: