fbpx
Сьогодні
11:08 20 Вер 2018

МВС пропонує реєструвати центри реабілітації для наркозалежних

Міністерство внутрішніх справ пропонує створити єдиний реєстр центрів реабілітації людей з наркозалежністю.

Про це повідомляє у Facebook прес-служба МВС.

"Ми бачимо випадки, коли реабілітаційні центри перетворюються на місця використання безоплатної рабської праці. А в обмін хвора на наркоманію людина отримує ослаблену дозу, яка і є методом лікування. Поліція кваліфікує таку ситуацію, як незаконне утримання громадянина", – сказав голова МВС Арсен Аваков на зустрічі з секретарем РНБО Олександром Турчиновим.

Міністр запропонував створити реєстр таких центрів, щоб поліцейські могли співпрацювати з їхніми керівниками та контролювати дотримання закону і прав людини.

"Свобода волі – перш за все. До цієї роботи залучать фахівців із ювенальної превенції та Департаменту протидії наркозлочинності", – додав голова МВС.

Турчинов своєю чергою заявив, що РНБО працює над об'єднанням правоохоронних органіві громадськості у протидії наркозалежності.

"Думаю, близько 1 тис. центрів протидії наркозалежності запрацює в Україні і вони не матимуть проблем з постійними перевірками", – сказав Турчинов.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: