fbpx
Сьогодні
20:54 20 Вер 2018

Гроші на смітті: американський інвестор вкладе у дегазацію полігонів побутових відходів в Україні €600 тисяч

"ЛНК" інвестує у закупівлю сучасного імпортного спеціального обладнання для біогазових електростанцій на полігонах твердих побутових відходів у декількох областях України 600 тис. євро (20 млн гривень).

За кредитною підтримкою лідер з реалізації екологічних проектів по дегазації сміттєзвалищ звернувся до Укргазбанку, передає ukrgasbank.com.

Сьогодні ТОВ "ЛНК" скорочує викиди звалищного газу в атмосферне повітря та виробляє «зелену» електроенергію з метану. Наразі компанія зібрала на полігонах твердих побутових відходів України 56,7 млн м3 звалищного біогазу, на 295 тисяч тонн зменшила викиди СО2; виробила 82 млн кВт*год електроенергії; замістила 126 млн м3 природного газу.

Купівля спеціального сучасного обладнання дозволить ЛНК встановити нові та покращити роботу вже діючих біогазових електростанцій на звалищному газі.

Екологічні проекти ТОВ "ЛНК" реалізуються за рахунок власних приватних інвестицій, які надають компанії акціонери з США.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: