fbpx
Сьогодні
20:48 19 Вер 2018

Кабмін підтримав економічні санкції проти російських видавництв

Уряд підтримав пропозиції щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів проти 35 російських видавництв, які продукують і поширюють продукцію антиукраїнського змісту.

Про це повідомила прес-служби Державного комітету телебачення і радіомовлення України.

Повідомляється, що передбачено винести питання про застосування персональних санкцій на розгляд Ради національної безпеки і оборони України. Також зазначено, що санкції будуть стосуватися російських видавництв, в діяльності яких випуск літератури антиукраїнського змісту займає чільне місце і носить систематичний характер.

"За результатами моніторингу складено Перелік книжкових видань, зміст яких спрямований на ліквідацію незалежності України, пропаганду насильства, розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі, вчинення терористичних актів, посягання на права і свободи людини", – зазначено у повідомленні.
Протягом останніх трьох років Держкомтелерадіо здійснює постійний моніторинг сфери книгорозповсюдження з метою виявлення друкованої продукції, зміст якої суперечить українському законодавству. Згідно з повідомленням, станом на 15 серпня до Переліку внесено 167 таких видань, випущених 35 російськими видавництвами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: