fbpx
Сьогодні
13:26 19 Вер 2018

Бельгійська "дочка" Lufthansa виходить на ринок України

З 17 жовтня 2018 року на український ринок авіаперевезень вийде компанія Brussels Airlines, яка є дочірнім підприємством німецької Lufthansa.

Про це під час прес-конференції у Києві поінформував генеральний директор Lufthansa Group в Україні, Вірменії, Білорусі, Грузії, Азербайджані та Туркменістані Рене Койнзак, повідомляє Укрінформ.

"Брюссельські авіалінії" стануть четвертим перевізником Lufthansa Group в Україні. Перший рейс з Брюсселя буде здійснено 17 жовтня", – зазначив Койнзак.

За його словами, прихід авіакомпанії групи Lufthansa в Україну створить додаткове сполучення за 123 напрямками.

Зокрема, мова йде про сполучення з європейськими столицями. Крім того, компанія надасть можливість  скористатися далекомагістральними сполученнями за напрямками Південної та Північної Америки.

"Брюссельські авіалінії" почнуть роботу в Україні із 4 рейсів на тиждень, здійснюючи на першому етапі сполучення між Брюсселем та Києвом.

На сьогодні в Україні працює три авіакомпанії, що входять до складу Lufthansa Group – Lufthansa, Austrian Airlines та SWISS.

Представництво Lufthansa Group в Україні забезпечує понад 90 щотижневих сполучень між європейськими країнами та Україною з чотирьох українських міст – Києва, Львова, Одеси та Дніпра.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: