fbpx
Сьогодні
12:10 18 Вер 2018

У Слов'янську на день народження до скандальної Штепи прийшли патрульні поліцейські

У Слов'янську Донецької області представники нової поліції "засвітилися" на дні народження в обвинуваченої в тероризмі екс-мера міста Нелі Штепи.

Про це пише місцеве видання slaviansk.today.

Опубліковано лист жителя Слов'янська, який обурюється з приводу того, що співробітники патрульної поліції прийшли в кафе "Палермо" на святкування дня народження Нелі Штепи.

Офіцер патрульної поліції Олексій Савченко підтвердив, що він був на цьому святі.

Текст листа:

"Добрий день, бачив сюжет ТСН про день народження Н.І. Штепи, та бажаю повідомити, що у сюжеті на відео фігуруют поліцейскі, причому нові реформовані патрульні, які відпочівають та випивають, в ресторані головної зрадниці та сепарши нашої країни. Про, що навіть не стесняються висвітлювати світлини в фейсбук.

Серед них був колишній комбат, а наразі помічник комбата батальйону патрульної поліції в містах Краматорськ та Слов'янськ Савченко О.В., та інспектор Нефед.

Ці люди прийшли cлужити в реформованій поліції, а самі прибічники таких як Штепа, тих із за яких гинуть наші воїни. Я вбачаю в цьому зраду всієї структури патрульної поліції та громадян, яким вони присягали в 2016 році перед Аваковим, та Порошенко на площі вільних міст Краматорська та Слов'янська.

Якщо поліція буде гуляти з такими зрадниками як Штепа, то тоді в нас і далі будуть захоплювати райвідділки та присягати поліцейські бойовикам".

день народження Штепидень народження Штепи

Раніше ТСН зробив сюжет про те, як Неля Штепа відзначила уродини в одному з найдорожчих ресторанів Слов'янська. Підозрювана у сепаратизмі, колишня очільниця міста нині ні в чому себе не обмежує. Термін її запобіжного заходу – цілодобового домашнього арешту сплив ще 8 місяців тому. А обрати новий нікому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: