fbpx
Сьогодні
19:21 17 Вер 2018

У Балуха сильний біль у серці, - Климент

Українського активіста Володимира Балуха відвідав в сімферопольському СІЗО його цивільний захисник, архієпископ Сімферопольський і Кримський Української православної церкви Київського патріархату Климент.

Як передає кореспондент Радіо Свобода, за словами архієпископа, Балух скаржиться на сильний біль в серці, однак продовжує голодування в заявленому режимі.

При цьому він відмовився прокоментувати інформацію про побиття активіста в СІЗО Сімферополя, про який стало відомо напередодні. Климент підкреслив, що спочатку має намір обговорити інформацію, яку він дізнався від Балуха, з його адвокатом.

«Я Володю бачив, з ним спілкувався, в тому числі про його здоров'я, передав листи підтримки. Спочатку ми обговоримо деякі речі з адвокатом, після буде офіційна заява з цього приводу. Можу тільки сказати, що Володя скаржиться на біль в серці, іноді біль настільки гострий, що він задихається і відчуває блювотні позиви», – розповів архієпископ Сімферопольський і Кримський.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: