fbpx
Сьогодні
15:34 16 Вер 2018

Отруєння Скрипалів. Інтерв'ю росіян Петрова і Боширова - кара за провал операції

Телеінтерв'ю російському пропагандистському каналу RT співробітників ГРУ РФ Руслана Боширова і Алєксандра Пєтрова, підозрюваних в отруєнні колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в Солсбері, стало покаранням за провал замаху і залишені "сліди".

Про це повідомляє The Telegraph з посиланням на джерела в британському уряді.

Співрозмовники кажуть, що Боширов і Пєтров "перейшли межу" і потрапили на камери відеоспостереження, їздили громадським транспортом, а також не знищили флакон від парфумів, що містив нервово-паралітичну речовину "Новічок".

Як пише видання The Daily Mail, напередодні замаху Боширов і Пєтров привели в номер повію.

Підозрювані зупинилися у двозірковому готелі City Stay Hotel, мешканці якого повідомили про звуки "галасливого сексу" з номеру росіян протягом ночі.

Петров і Боширов зазначили, що вирішили дати інтерв'ю ЗМІ після заяви президента РФ Владіміра Путіна. Вони заперечили роботу на Головне розвідувальне управління РФ і заявили, що працюють у сфері фітнес-індустрії.

Британія назвала їхні слова брехнею. Міністр безпеки Бен Воллес заявив, що Путін несе кінцеву відповідальність за отруєння Сергія та Юлії Скрипалів у Солсбері.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: