fbpx
Сьогодні
17:32 15 Вер 2018

Можливий організатор замаху на Гандзюк погодився дати свідчення, - Луценко

Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що можливий організатор замаху на в. о. керуючого справами виконкому Херсонської міськради, радника мера Херсона, громадську активістку Катерину Гандзюк заявив про готовність давати свідчення.

Про це він сказав журналістам у суботу, 15 вересня 2018 року, у Києві в кулуарах в рамках 15-ї щорічної зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES), пише Еspreso.tv.

"Я дякую співробітникам Національної поліції, які вийшли на чотирьох підозрюваних… Троє з них дають свідчення, у одного знайдено додаткові докази – опіки на руках, ємності з відповідною хімічною речовиною та інші докази. Таким чином, ми можемо з великою часткою ймовірності вважати, що саме ці четверо виконували (замах – ред.)", – заявив Луценко.

Генпрокурор зазначив, що один із цих підозрюваних, зі слів інших підозрюваних, є можливим організатором, але "він поки що мовчить".

"Він заявив про готовність давати показання, і для цього я доручив співробітникам Служби безпеки України, як і обіцяв, саме вони вивчатимуть питання організатора і замовника", – додав Луценко, зазначивши, що наразі взяв "тайм-аут" до рішення Апеляційного суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: