fbpx
Сьогодні
20:28 14 Вер 2018

Знай наших: український дзюдоїст став чемпіоном Європи серед юніорів

Перший день чемпіонату Європи серед юніорів в Софії приніс першу нагороду збірній команді України – чемпіоном Європи в найлегшій вазі до 55 кг став представник Київської області Дільшот Халматов.

Про це повідомляє Федерація дзюдо України.

Вихованець заслуженого тренера України Карена Балаяна і свого старшого брата Шухрата достроково закінчив попередні і півфінальний поєдинки, а в фіналі з Ровшаном Алієвим з Азербайджану Халматов скористався помилкою суперника і провів контр-прийом на ваза-арі, який вирішив долю найвищої нагороди.

Анастасія Перехрест (52 кг) в додатковий час вирвала перемогу над переможницею Кубка Європи Мартіною Кастагнолою з Італії, але, програвши наступну і втішну сутички, зайняла в підсумку 7 місце. Натомість Дмитро Бородін (60 кг) і Данило Хлопецька (66 кг) програли в першому колі.

Додамо, що сьогодні в Софії очікується виступи наших Геворга Манукяна (73 кг), Дмитро Цюха (81 кг), Анастасію Антипин (63 кг), а також Ганну суворі (57 кг), Владиславу Нецвіт (57 кг), Ірину Хрящевська (70 кг) і Карину Саркісян (70 кг).

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: