fbpx
Сьогодні
12:55 14 Вер 2018

Італія заблокувала внесення "сенаторки" з Криму до санкційного списку, - ЗМІ

Уряд Італії не дав включити до санкційного списку ЄС "сенатора" від Криму Ольгу Тімофеєву.

Про це повідомляє Politico з посиланням на трьох дипломатів.

"Уряд Італії заблокував включення кримської депутатки до санкційного списку Європейського Союзу проти Росії", – йдеться у повідомленні.

Як повідомляє Politico, у середу представники робочої групи Ради ЄС з міжнародних відносин (RELEX) домовилися на своєму засіданні продовжити європейські санкції проти російських громадян і компаній через їхню діяльність проти територіальної цілісності України.

За словами співрозмовників, представники країн Балтики та Великої Британії хотіли навіть розширити список. Однак, представник Італії заявив, якщо зі списку не будуть вилучені імена, то тоді його не можна доповнювати.

Як повідомляє видання, у списку містяться імена так званих колишніх "чиновників", які більше не обіймають посад.

Зазначається, що особа, яку мали внести до санкційного списку, є так званим сенатором від Криму – Ольга Леонідівна Тімофеєва.

Італійські дипломати в свою чергу відмовились коментувати ситуацію.

Як повідомлялося, Європейський Союз продовжив на подальші півроку персональні обмежувальні заходи проти російських осіб та установ, які причетні до посягання на суверенітет та територіальну цілісність України.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: