fbpx
Сьогодні
14:46 13 Вер 2018

Скрипаля не знаємо, самі працюємо у фітнес-індустрії, - підозрювані в отруєнні

Підозрювані в отруєнні колишнього шпигуна Сергія Скрипаля Олександр Петров і Руслан Боширов дали інтерв'ю російській пресі.

Відповідне інтерв'ю в них взяла Russia Today.

"Я не знаю, взагалі не чув… (про Скрипаля, – ред.) до ось цієї ситуації, поки не почався ось цей кошмар з нами, я не чув це прізвище, я не знав нічого про них", – сказав Боширов.

Також чоловіки стверджують, що не знають, де розташований будинок Скрипаля у Британії і навіть якщо вони там були, то не знали про це.

За їхніми словами, вони прибули в Солсбері 3 березня й пробули там не більше півгодини-години, 4 березня вони знову туди повернулися, щоб оглянути визначні пам'ятки.

Про себе вони кажуть, що не є ніякими шпигунами чи кілерами.

"Якщо коротко, це фітнес-індустрія, все, що стосується спортивного харчування, вітаміни, мікроелементи, протеїн і так далі", – розповів Петров про їхню роботу.

За словами Боширова, їм би не хотілося заглиблюватися в ці питання, оскільки вони бояться, що постраждають їхні клієнти.

Зазначимо, що, вчора президент Росії Володмир Путін заявив, що вони знайшли підозрюваних в отруєнні Скрипаля і що в них "немає нічого особливого чи кримінального".

Тоді ж він закликав підозрюваних прийти в ефір будь-якого російського ЗМІ та розповісти про цю ситуацію.

Нагадаємо, 5 березня у Солсбері російському екс-розвіднику Сергію Скрипалю та його дочці стало погано в торговельному центрі, після чого його госпіталізували з отруєнням невідомою речовиною.

Після отруєння Скрипаля та його дочки голова уряду Великої Британії оголосила про висилання з країни 23 російських дипломатів.

У МЗС Великої Британії заявили, що Росія мала мотив для замаху на Скрипаля. Британія знайшла лабораторію, що могла виготовити "Новачка".

Підозрювані у отруєння Скрипалів назвалися бізнесменами для отримання візи, вони не показували свої паспорти та відмовлялися говорити про бізнес-партнерів.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: