fbpx
Сьогодні
18:11 13 Вер 2018

"Кримський титан" качає воду з Херсонщини, - представник Порошенка

На території кримського "Титану" незаконно пробурено десять свердловин, які качають воду з озера, розташованого в Херсонській області.

Про це в ефірі телеканалу ATR заявив перший заступник постійного представника Президента України в АРК Ізет Гданов.

"На території заводу «Кримський титан», який став причиною екологічної катастрофи на півночі окупованого Криму, пробурено близько десяти незаконних свердловин, які качають воду з озера, яке знаходиться в Херсонській області», – повідомив Гданов.

Таким чином, підкреслив український чиновник, екологічні збитки Херсонській області "Кримський титан" завдає не лише забрудненням повітря, а й викачуванням прісної води з підземних джерел.

Як наголосив Гданов, проблемою є те, що ні Україна, ні міжнародні організації не можуть потрапити на територію заводу, щоб "розібратися з ситуацією".

«Ми прекрасно розуміємо, що зайти на територію заводу і розібратися з ситуацією, яка склалася, ми теж фізично не можемо. Міжнародні незалежні організації не пускає Росія, бо вона не хоче показувати, що там насправді відбувається», – сказав Гданов.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: