fbpx
Сьогодні
16:56 13 Вер 2018

Google закриває сервіс Inbox. Що робити користувачам?

В Google вирішили закрити поштовий сервіс Inbox, який компанія відкрила 4 роки тому.

Таке рішення було прийнято через бажання зосередиться виключно на Gmail.

Inbox функціонував з 2014 року на базі поштового клієнта Gmail. Від останнього він відрізнявся як за дизайном, так і за функціями роботи з листами.

У компанії припускали, то сервіс доповнить Gmail, спростивши роботу з поштою на мобільних пристроях. Тепер частина функційибуде інтегрована Gmail.

В Google зазначили, що компанія хоче використовувати "більш цілеспрямований підхід" в подальшому розвитку поштового сервісу.

"Оновлений сервіс Gmail був представлений в квітні цього року. Ми включили в нього багато тих функцій, які вам подобаються в Inbox, а також більш сучасні, такі як Smart Compose, яка дозволяє швидше створювати чернетки листів ", – йдеться у заяві компанії.

Робота Inbox буде припинена в кінці березня 2019 року. У повідомленні також йдеться, що додаток Inbox буде повністю видалено з усіх магазинів. API додатка також буде недоступний.

"Ми розуміємо, що зміни – це завжди важко. Тому ми створили перехідний гайд для того, щоб допомогти вам легко перейти з Inbox в новий Gmail. Всі ваші переписки вже чекають вас у Gmail. Побачимося там", – додали в Google.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: