fbpx
Сьогодні
15:51 12 Вер 2018

Отруєння у таборі на Київщині: померла дівчинка, яка була у комі 2 місяці

У Києві в лікарні "Охматдиту" померла 8-річна дівчинка, яку у важкому стані госпіталізували з дитячого табору "Славутич" на Київщині у липні.

Дівчинку з ознаками розладу травлення, загальною слабкістю, блювотою до лікарні ввечері 2 липня привезла мама, повідомляє ТСН.

"Потім у дитинки різко погіршився стан уже під час огляду лікарями, вона знепритомніла, а десь близько 20:40 у неї почалися судоми. Її перевели до реанімаційного відділення, підключили до апарату штучної вентиляції легень. Викликали реанімаційну бригаду, вона приїхала о 5 ранку 3 липня. На цей момент дівчина мала серцеву і легеневу недостатність і перебувала у комі другого ступеню", – наголосив очільник КОДА.

Після госпіталізації у липні дівчинці зробили складну операцію на головному мозку. А батьки тоді готували позов до табору "Славутич", аби покарати винних у тому, що відбулося.

Але після понад двох місяців у комі дівчинка померла.

Нагадаємо, 2 липня у селі Циблі Переяслав-Хмельницького району отруїлися 12 вихованців спортивної Школи Дерюгіних, які тренувалися та відпочивали у дитячому оздоровчому санаторії "Славутич".

Також стало відомо, що діти, які отруїлися в оздоровчому санаторії "Славутич" на Київщині, отримали від своїх тренерів протерміновані йогурти.

Медики з'ясували, що дівчинка, яка перебуває у комі у лікарні "Охматдит", стала жертвою саме харчового отруєння.

За фактом отруєння дітей поліція відкрила кримінальне провадження.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: