fbpx
Сьогодні
21:11 11 Вер 2018

"Треба послаблювати перенавантаження в школах": у КМДА прокоментували жорстоке побиття вчительки

Перенавантаження, яке призводить до психологічного напруження учнів, створює не школа, а суспільство в цілому, зокрема і батьки.

Таку заяву в ефірі Еспресо.TV зробила директорка Департаменту освіти КМДА Олена Фіданян, коментуючи побиття учнем вчительки в одній з київських шкіл.

"Перенавантаження створють усі разом. В тому числі і батькі, які намагаються віддати дитину на різноманітні курси чи додаткові заняття. Треба послаблювати перенавантаження в школах – так. Саме тому впроваджена нова українська школа. І нам, дорослим, потрібно звикнути до того, що ми міняємо систему на таку, яка не буде створювати психологічного напруження", – заявила Фіданян.

Зрештою, за її словами, про перенавантаження на другому тижні навчання говорити не можна, адже – це тиждень, коли згадується матеріал попереднього року і відбуваються знайомства нових учнів зі сталим колективом, зокрема.

Раніше повідомлялося, що у Києві школяр проломив учительці голову стільцем та поранив ножицями через негативну оцінку його самостійної роботи.

Поліція відкрила кримінальне провадження після жорстокого побиття учнем вчительки у школі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: