fbpx
Сьогодні
12:17 11 Вер 2018

Супрун жаліється на сексизм деяких нардепів у парламенті

В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун жаліється на образи та сексизм від деяких народних депутатів.

Про це вона написала у Facebook.

"Відновив роботу Комітет Верховної Ради з питань охорони здоров'я. На кожне засідання Комітету ми постійно делегуємо членів нашої команди для виступу з питань порядку денного. Втім, з кожним разом засідання Комітету стають все більше схожими на цирк", – жаліється Супрун.

Так, минулого тижня на засіданні розглядались важливі питання, в тому числі ситуація, яка склалася у Національній дитячій спеціалізованій лікарні "Охматдит".

"В ході обговорення мою заступницю Ольгу Стефанишину та інших представників Міністерства постійно перебивали, озвучували особисті образи та взагалі не дали можливості висловити свою позицію", – пише в.о. міністра.

За її словами, народний депутат Ігор Шурма неодноразово некоректно висловлювався щодо її заступниці.

"…Мовчіть, я не хочу вас слухати взагалі…", "…помовчіть, якщо ви хочете добитися чого-небудь", "… ви не в себе в сім'ї, ви на засіданні комітету. Чоловіка будете перебивати свого, або Супрун. Тому послухайте, що я вам скажу…", – наводить його слова Супрун.

А от нардеп Олег Мусій називав представників Міністерства охорони здоров'я вбивцями і злочинцями.

"Ви не керівники, ви злочинці там засіли всі у владних кріслах. І вбивці українців…Так, ви вбивці! І ви злочинці! Тому ви не можете керувати взагалі нічим, крім псевдогромадських фондів і псевдогромадських організацій, відмивати кошти за кордоном…", – цитує його в.о. міністра.

Також Мусій на одному із засідань комітету звинуватив Міністерство охорони здоров'я і весь уряд у фашизмі.

"Така поведінка, на жаль, є регулярною з боку певних депутатів і є вкрай неприпустимою. До того ж, це відбувається за повного сприяння голови Комітету, яка вважає такий формат спілкування цілком належним", – додала Супрун.

Вона також офіційно звернулася до голови Верховної Ради України Андрій Парубій з проханням допомогти вирішити цю проблему. До цього, представники міністерства відмовляються брати участь у засіданнях.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: