fbpx
Сьогодні
19:30 11 Вер 2018

Приватбанк запускає онлайн-сервіс для продажу облігацій приватним особам

До кінця року Приватбанк планує запустити в Україні новий онлайн-сервіс продажу приватним особам облігацій внутрішньої держпозики.

Про це повідомляє прес-служба банку.

Згідно з повідомленням, банк активно співпрацює з Міністерства фінансів, Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку та Національним банком щодо запуску онлайн-сервісу з продажу ОВДП фізичним особам у Приват24.

"Для запуску нового сервісу наразі розробляються зміни до нормативних актів, що спростять купівлю ОВДП для фізосіб", – йдеться у повідомленні.

Крім того, спільно з НБУ Приватбанк розробляє онлайн-інтеграцію з депозитарієм цінних паперів для простоти та зручності оформлення угод у дистанційних каналах.

"З початку року в рамках експерименту з продажу облігацій держпозики через віп-відділення Приватбанк продав своїм клієнтам – приватним особам – ОВДП на суму близько 0,5 млрд гривень, забезпечивши понад 15% загального приросту портфеля", – повідомляє прес-служба.

Згідно з даними НБУ з початку 2018 року портфель ОВДП фізосіб зріс на 3,1 млрд гривень.

"Також найближчим часом Приватбанк запустить нову послугу для фізичних та юридичних осіб, що дозволить отримувати в банку кредити під заставу портфеля держпаперів", – заявили у банку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: