fbpx
Сьогодні
14:48 11 Вер 2018

NASA отримало телевізійну премію "Еммі"

Фото NASA

Лабораторія реактивного руху NASA отримала телевізійну нагороду "Еммі" за кращу оригінальну інтерактивну програму на честь закінчення місії зонда Cassini.

Премія була вручена на конкурсі Creative Arts Emmy Awards в Лос-Анджелесі в Академії телевізійних мистецтв і наук, повідомляється на офіційному сайті NASA.

"Ця нагорода є особливою магію, яка відбувається, коли ми об'єднуємо приголомшливі образи і потужну науку з такої місії, як Cassini з незвичайними талантами команди засобів масової інформації та комунікацій. Академія телебачення відзначила велику справу освоєння космосу, і я надзвичайно пишаюся нашими командами по зв'язкам з громадськістю та зв'язкам із засобами масової інформації", – сказав Майкл Грін, директор лабораторії з комунікацій та освіти.

"Команда Cassini надзвичайно вдячна за те, що приголомшлива історія нашої місії була розказана таким незвичайним способом командою комунікацій в Лабораторії реактивного руху і що Академія телебачення відзначила цю історію. Отримання Еммі є ще одним дивовижним досягненням Cassini", – сказав менеджер проекту Cassini Ерл Куаз.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: