fbpx
Сьогодні
11:35 11 Вер 2018

Луценко доручив СБУ перевірити ведучого-сепаратиста на 112 каналі

Ведучий-сепаратист 112 каналу Денис Жарких

Генеральний прокурор Юрій Луценко доручив СБУ взятися за ведучого 112 каналу Дениса Жарких, який був частим гостем на ТБ бойовиків, де давав антиукраїнські коментарі.

Про це він розповів в інтерв'ю Цензору.

"Я дуже вдячний за кількість інформації журналістам. Кажу це не для красного слівця. Наприклад, вчора одна з журналістів написала про нове обличчя на одному з телеканалів Медведчука. Нібито раніше це особа працювала на сепарском ТВ", – говорить він.

За його словами, він навіть не зрозумів спочатку про що мова, думав що то лише гість програми, але коли йому сказали, що то новий ведучий канал він одразу зателефонував до СБУ.

"Я цієї же миті набираю необхідний підрозділ СБУ, якому даю пряме доручення на перевірку. Звичайно, потім все це буде оформлено офіційно, з паперами", – зазначив Луценко.

Нагадаємо, що раніше ведучого 112 каналу спіймали на тому, що той був частим гостем пропагандистських каналів "ЛДНР", де розповідав про "криваву хунту" в Україні.

Денис Жарких

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: