fbpx
Сьогодні
21:25 11 Вер 2018

Київська команда "Самопомочі" виявилася незручною для керівників партії, - Гусовський

Фракція "Об'єднання "Самопоміч" в Київській міській раді була незручною для керівників політичної партії Самопоміч, оскільки піднімала багато серйозних питань.

Про це повідомив колишній голова фракції Сергій Гусовський в ефірі Радіо НВ.

"Фактично з 2014 року ми в спілкуванні з Андрієм Садовим [лідер партії Самопоміч і мер Львова, – ред.] говорили про те, що практично неможливо поєднувати позицію міського голови і лідера партії, тому що в цьому випадку обов'язково буде страждати одна зі складових", – сказав він.

За словами Гусовського, Садовий делегував управління партією іншим її представникам, думки про подальший розвиток політсили яких часто не збігалися один з одним, через що виникали конфлікти в місцевих осередках партії.

Також він повідомив, що в цьому році в Києві при переобранні керівників районних партійних організацій думки районних членів партії ігнорувалися, а політична рада Самопомочі відхиляла відповідні рішення, коли обиралися "незручні люди".

Нагадаємо, сьогодні фракція "Об'єднання "Самопоміч" в Київській міськраді прийняла рішення про припинення своєї діяльності і розпуск.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: