fbpx
Сьогодні
14:24 11 Вер 2018

Денісова "забула" вписати у декларацію 23 млн грн, - НАЗК

Національне агенство з питань запобігання корупції знайшло в уповноваженої з прав людини Людмили Денісової незадекларовані мільйони.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

Відомство прийняло рішення на останньому засіданні про направлення до правоохоронних органів 13 обґрунтованих висновків стосовно 9-ти посадових осіб щодо виявлення ознак кримінальних правопорушень, пов'язаних з корупцією.

Серед них є і Денісова.

"Не дотрималась вимог законодавства, подаючи декларації, народний депутат Денісова Людмила Леонтіївна. У декларації за 2015 рік вона не задекларувала дохід у розмірі 23 840 268 гривень, отриманий від фінансової компанії, та недостовірно вказала розмір своїх внесків до статутних капіталів чотирьох товариств, який відрізняється від достовірного на суму 5 454 248 гривень", – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що інформація щодо цих внесків так само недостовірно відображена в деклараціях посадовця за 2016 та 2017 рік.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: