fbpx
Сьогодні
20:24 10 Вер 2018

Вбивство Захарченка: бойовики не йдуть на контакт щодо відновлювальних робіт

Після смерті Олександра Захарченко "влада" бойовиків припинила будь-які контакти з українською стороною щодо проведення та безпеки відновлювальних робіт на території ОРДЛО.

Про це повідомив глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць на своїй сторінці в Facebook.

Куць 10 вересня провів зустріч зі спецпредставником голови ОБСЄ у складі Тристоронньої контактної групи Мартіном Сайдіком.

На зустрічі порушили питання перетину КПВВ та стану критичної інфраструктури на території ОРДЛО.

Куць зазначив, що ключова проблема, яку українській стороні важко вирішити самотужки, – це гарантії безпеки для працівників об'єктів життєзабезпечення населених пунктів.

https://www.facebook.com/oleksandrkuts1/posts/468619796880308?__tn__=-R

"Раніше про припинення бойових дій для проведення відновлювальних робіт домовлялися через СЦКК…але після смерті ватажка бойовиків Захарченка окупаційні влада взагалі припинила будь-які контакти з цього приводу", – написав очільник Донеччини.

Куць зазначив, що через це зупинилися роботи на газорозподільній станції у Красногорівці, через це досі зупинена Донецької фільтрувальної станції.

Він також просив Сайдіка активніше порушувати питання доступу міжнародних організацій до тюрем та інших місць, де незаконно утримуються українські громадяни.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: