fbpx
Сьогодні
11:38 10 Вер 2018

В Росії спіймали чергового "терориста від СБУ", який мав вбити одного з лідерів "ДНР"

В Росії затримали дагестанця, який начебто є членом терористичного угрупування "Ісламська держава" і "працював" на СБУ.

Про це пише Інтерфакс з посилання на заяву ФСБ Росії.

"ФСБ Росії 9 вересня на території Смоленської області затримано громадянина РФ Магомедова Меджида Габібулаєвича, уродженця Дагестану, члена забороненої на території РФ МТО "Ісламська держава ", який за завданням Служби безпеки України та керівників" Правого сектора" планував вчинення вбивства одного з лідерів ополчення самопроголошеної Донецької народної республіки ", – йдеться у повідомленні Федеральної служби безпеки РФ.

Так, затриманий вже встиг розповісти, що на території України начебто ведеться "активна допомога бойовикам ІД" у вигляді фінансування, озброєння та допомозі в оганізації терористичних актів на території Росії.

Крім того, затриманий розповідає, що Україна начебто активно задіює ісламських терористів для усунення лідерів бойовиків на Донбасі.

"В ході подальшого спілкування з працівниками українських спецслужб Магомедов отримав завдання по ліквідації командира одного з підрозділів збройних сил ДНР, що проживає в Смоленській області", – кажуть у ФСБ.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: