fbpx
Сьогодні
11:55 10 Вер 2018

"Укрпошта" збільшила ціни на доставку листів на 40%

З понеділка, 10 вересня, "Укрпошта" підвищила тарифи на пересилання листів і посилок.

Про це повідомляє "Урядовий кур'єр".

Так, тариф на пересилку письмової кореспонденції (непріорітетних листів вагою до 50 г) збільшиться на 2 грн (на 40%), а на посилки без оголошеної цінності масою до 10 кг в межах України в рамках послуги "Укрпошта Стандарт" – на 3, 6 грн (з ПДВ).

Також "Укрпошта" з 10 вересня спростила тарифікацію переказів і прийому платежів в неавтоматизованих відділеннях, запровадивши фіксовану абсолютну комісію за кожен діапазон суми переказу/платежу.

Крім того, 1 січня 2019 року відбудеться другий етап підвищення тарифів "Укрпошти". На другому етапі тариф на пересилку непріорітетних листів вагою до 50 г збільшиться ще на 1 грн, а на посилки без оголошеної цінності до 10 кг в межах України в рамках послуги "Укрпошта Стандарт", – на 2,4 грн (з ПДВ).

Тариф на пересилання відправлень вагою 10-15 кг у межах області складе 45 грн (з ПДВ), по Україні – 51 грн (з ПДВ).

При цьому тарифи на пересилання міжнародної кореспонденції та міжнародних посилок, а також тарифи на додаткові послуги при пересиланні відправлень "Укрпошта Стандарт" не змінюються.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: