fbpx
Сьогодні
21:00 10 Вер 2018

У Дніпрі затримали відомого блогера і ветерана АТО

Відомий блогер і доброволець АТО Валерій Ананьєв у понеділок, 10 вересня, планував провести в Дніпрі презентацію своєї книги "Сліди на дорозі".

Зустріч із читачами мала стати вже третьою в циклі після аналогічних у Харкові та Запоріжжі.

Однак перед місцем проведення презентації автора затримали правоохоронці.

"Сиджу в наручниках в машині поліції. Прошу у всіх вибачення. Презентації на буде. Везуть у відділ поліції у Новомосковськ", – повідомив у соцмережі письменник.

Сиджу в наручниках в машині поліції.Прошу у всіх вибачення. Презентації на буде.Везуть у відділ поліції у Новомосковськ.

Posted by Валерій Ананьєв on Monday, September 10, 2018

Згодом цю інформацію виданню "Радіо Свобода" підтвердили в обласній поліції.

"За даними з поліції, Ананьєва затримали для проведення слідчих дій у справі, відкритій за частиною 2 статті 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). За даними з поліції, інцидент стався у січні 2016 року, йдеться про побиття людини. Інших подробиць в поліції поки не оприлюднюють", – зазначає видання.

Як повідомляють регіональні ЗМІ, в бібліотеці, де мала відбутися презентація книги про війну на Донбасі, зібралися близько 200 чоловік. Обурені люди обговорюють можливість їхати на допомогу Ананьєву до відділу поліції в Новомосковську.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: