fbpx
Сьогодні
22:35 10 Вер 2018

Недитячий злочин: у київській школі учень вдарив вчительку стільцем і поранив ножицями

У понеділок, 10 вересня, у Києві у школі №94 учень восьмого класу напав на викладачку під час уроку.

Як повідомили у столичній поліції, про інцидент у школі повідомив лікар відділення політравми, куди госпіталізували вчительку.

Потерпіла пояснила, що під час уроку хлопець вдарив її стільцем по голові, а потім наніс травми ножицями у спину. У результаті вона отримала травми голови та різані рани тіла.

Слідчі за фактом події відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Наразі і вчителька, і учень перебувають у медичних закладах. Дітям, які стали свідками нападу, надали психологічну допомогу на місці.

Журналісти ТСН дізналися, що учень 8 класу так агресивно відреагував на негативні результати самостійної роботи. Хлопця госпіталізували до лікарні у шоковому стані.

"Абсолютно нормальна характеристика за 4 клас, після того характеристик немає, оцінки також середні різні і хороші, і погані, і 11 балів, і менше. У медичній довідці вказано, що він здоровий. Маму викликали, мама також розгублена", – розповіли у школі.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: