fbpx
Сьогодні
12:03 10 Вер 2018

Активісти звернулися до підозрюваних у справі Гандзюк: зламати плани МВС у ваших силах

Активісти спільноти "Хто замовив Катю Гандзюк?" зробили незвичне звернення.

Вони звернулися до підозрюваних у справі Гандзюк: Володимира Васяновича, В'ячеслава Вишневського, Микити Грабчука, Віктора Горбунова, Сергія Торбіна.

"Ми звертаємося до вас як до людей, які, ймовірно, вчинили найбільшу помилку в своєму житті. Ми робимо це, тому що хочемо запобігти здісненню ще однієї, не менш тяжкої помилки", – йдеться у повідомленні.

"Ми знаємо, що поліція не залишає спроб приховати справжнього замовника. Ми знаємо, що готується версія, яка перекладе основну провину на одного з вас. Щоб не називати справжнього замовника замаху, прокуратура відмовляється перекваліфікувати справу як замовну, а кишенькові спікери МВС уже повним ходом ліплять версію, що замах на Катю зумовлений особистою неприязню. У цю версію ніхто не вірить, але це не зупинить прокурорсько-міліцейсько-судову спайку від спроби фальсифікації справи. Зламати ці плани у ваших силах! Це буде не тільки мужній, але і далекоглядний вчинок. Ми не знаємо, чим вони намагаються вас зацікавити, але навіть не сумнівайтеся, що зрештою вони обдурять і вас", – наголошують активісти.

Зазначається, що будь-яка угода зі слідством можлива лише за згодою потерпілої сторони.

"Тому, якщо вони вам щось пропонують, то вони вже вас обманюють. Так само, як вас обдурив замовник, не попередивши, що замах на Катю набуде значного резонансу через величезну повагу до неї тисяч людей з усієї України і не тільки", – йдеться у заяві.

Активісти просять підозрюваних назвати замовника організації нападу на Катерину Гандзюк.

"Ми звертаємося до вас із впевненістю та довірою, тому що ми знаємо, що ви – на нашому боці. Одного дня ви прийняли героїчне рішення захищати нашу країну, коли вона цього потребувала. Ми знаємо, що для вас безпека, благополуччя та незалежність свого народу – не просто слова. Сьогодні вам належить здійснити ще один героїчний вчинок. Знайдіть у собі сили відповісти на питання "Хто замовив Катю Гандзюк?". Ми будемо вдячні вам за це до кінця життя", – наголосили вони.

Також у спільноті підкреслили, що знайдуть спосіб передати це звернення підозрюваним.

ДОЧИТАЙТЕ ДО КІНЦЯ.ЦЕ ДУЖЕ ВАЖЛИВО ПОШИРИТИ! У нас сьогодні незвичне звернення. Зазвичай, ми звертаємося до…

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Monday, September 10, 2018

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: