fbpx
Сьогодні
12:36 09 Вер 2018

ЮНІСЕФ запустив сайт для школярів та їхніх батьків про проблему цькування в школі

Насильство з боку однолітків є розповсюдженою практикою у навчанні мільйонів дітей у всьому світі. В Україні у 2017 році 24% дітей стали жертвами булінгу. 40% постраждалих дітей нікому про це не розповідали.

7 вересня 2018 року ЮНІСЕФ запустив спеціальний сайт, де розповідають школярам та їхнім батькам цікаву інформацію про цькування у школі.

Вхід на ресурс доступний для двох категорій – дорослих та дітей. Для дітей експерти пропонують пройти спеціальний тест, щоб навчитися розпізнавати булінг і сварку між друзями. Також на прикладах мемів з інтернету школярам пропонують закріпити свої знання щодо цькування.

"Причин булінгу – безліч. А тим, кого булять, може виявитися кожен, хто не вписався в рамки того чи іншого колективу", – зауважують експерти.

На сайті є відеоісторії про школярів, які зіштовхнулися з булінгом, і поради для тих, кого булять, хто булить, а також для свідків цькування.

Розділ сайту для дорослих містить статистику щодо булінгу в Україні, перелік ознак цькування, щоб вчасно дізнатись, чи є ваша дитина жертвою шкільного насилля.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: