fbpx
Сьогодні
Фото 22:25 09 Вер 2018

Музичне свято: як Нацполіція розважала дітей, евакуйованих з прикордонних до Криму районів

Сьогодні, 9 вересня 2018 року, ювенальні поліцейські відвідали в Скадовську дітей, які приїхали на оздоровлення з Чаплинського та Каланчацького районів.

За ініціативою начальника поліції Херсонщини Артура Мєрікова для малолітніх та їхніх батьків поліцейські влаштували справжнє свято.

Спочатку для присутніх з концертною програмою виступили оркестр та вокальний ансамбль Prime Time обласного главку поліції. Потім дітей чекали цікаві ігри з поліцейськими, конкурси та показові виступи бійців спецпідрозділу КОРД.

Також ювенальні поліцейські від працівників поліції Херсонщини подарували дітлахам спортивне оснащення, фрукти та солодощі, передає відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як розповів начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько, цей захід був проведений, щоб діти знали, що поліцейські Херсонщини завжди поруч, готові прийти на допомогу та зробити усе можливе, щоб дітлахи почували себе в безпеці.

"До речі, до закінчення оздоровлення разом з дітьми та їх батьками залишився ювенальний поліцейський для надання необхідної допомоги", – наголошується у повідомленні.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: