fbpx
Сьогодні
15:33 08 Вер 2018

Знеструмлена ДФС: запасів води в Авдіївці вистачить на 4 доби

Через знеструмлення Донецької фільтрувальної станції запасів води в резервуарах Авдіївки вистачить на чотири доби.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Донецькій області.

"8 вересня року подачу питної води населенню буде здійснено погодинно з запасів резервуару ємкістю 4000 куб. м, що розташований на території міста, в якому питної води орієнтовно достатньо на 4 доби. В разі відсутності води в резервуарі, забезпечення населення водою буде здійснюватись шляхом підвозу автомобілями", – йдеться у повідомленні.

Додамо, 6 вересня о 19:00 рятувальникам повідомили, що через пошкодження повітряної лінії електропередач сталось знеструмлення та зупинка ДФС (попередньо відключення сталося через сильний вітер), яка розташована в Ясинуватському районі (в так званій "сірій зоні").

У зв'язку з зупинкою Донецької фільтрувальної станції було припинено водопостачання міста Авдіївка, де проживає 22 тис. людей.

Як зазначається, ремонтні роботи пошкодженої лінії та виявлення поломки трансформатора заплановано на сьогодні при гарантіях безпеки та припиненню вогню з боку бойовиків.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: