fbpx
Сьогодні
14:57 08 Вер 2018

В окупованому Криму в аварії через шторм було пошкоджено Керченський міст

В окупованому Криму через шторм плавучий кран зіткнувся з автодорожньої частиною Керченського мосту та пошкодив бар'єрну огорожу і щоглу освітлення незаконно побудованого окупантами транспортного переходу.

Про це повідомляє Крим.Реаліі.

Зазначається, що в 6.20, незважаючи на спроби екіпажу взяти судно під контроль і зупинити рух, плавучий кран прибило до опори 227 автодорожньої частини моста (це 154 км траси А-290, ділянка між островом Тузла і фарватером).

За інформацією оператора, стрілою плавучого крана пошкоджена одна щогла освітлення, погнуті кілька метрів бар'єрного огородження моста.

"За попередньою оцінкою, на заміну щогли освітлення та бар'єрного огородження необхідно не більше шести-восьми годин, однак експлуатаційна служба зможе приступити до цих робіт після того, як буде повністю завершена діагностика і зняте штормове попередження", – йдеться в повідомленні.

Наразі на Керченському мосту у зв'язку з посиленням вітру діє обмеження швидкості до 40 км/год, рух лівою смугою траси на ділянці між островом Тузла і фарватером в напрямку Керчі тимчасово обмежено для усунення пошкоджень інциденту.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: