fbpx
Сьогодні
11:33 08 Вер 2018

У канадському Едмонтоні відкрили четверте диппредставництво України

У Едмонтоні, столиці канадської провінції Альберта, відкрилось ще одне Генеральне консульство України, що стало четвертим за рахунком українським дипломатичним представництвом у Канаді.

Про це повідомив народний депутат Іван Крулько.

"Сьогодні у Едмонтоні, столиці канадської провінції Альберта, відкрилось Генеральне консульство України… Нагадаю, це вже четвертий дипзаклад України на території Канади. Крім нього також діє Генконсульство у Торонто, посольство і консульство в Отаві", – повідомив Крулько у Facebook.

З його слів, в Альберті проживає близько 360 тисяч жителів українського походження, або 10% від загального населення провінції, які давно потребували свого представництва.

Водночас з нагоди відкриття українського консульства в Едмонтоні урочисто підняли український прапор і відзначили День Української спадщини в Альберті, повідомив голова УІНП Володимир В'ятрович. Участь у заході взяв міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Сьогодні у Едмонтоні, столиці канадської провінції Альберта, відкрилось Генеральне консульство України. Вітаю Посла…

Posted by Іван Крулько on Friday, September 7, 2018

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: